fbpx

Cine este noul șef al Agenției Naționale a Penitenciarelor

Anatolie Falca, fost angajat în cadrul Agenției Naționale a Penitenciarelor, a câștigat concursul la șefia instituției cu același nume. Informația a fost confirmată astăzi pentru Jurnal TV de către Anatolie Falca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La funcția de șef al Agenției Naționale a Penitenciarelor au fost trei pretendenți, primul în fața membrilor comisiei s-a prezentat Anatolie Falca, fost angajat în cadrul Agenției Naționale a Penitenciarelor. Printre candidați a fost și ofițerul principal al Direcției interne din cadrul Agenției Naționale a Penitenciarelor, Vasile Dobânda. Al treilea și cel mai tânăr candidat este șeful serviciului juridic din cadrul Penitenciarului nr.13, Alexandru Roibu.

Candidații au fost admiși la proba interviului după ce, pe 11 octombrie, au susținut proba în scris. La primul test, Anatolie Falca a acumulat cel mai mare punctaj 9,14; Vasile Dobânda, unul dintre candidați – 6,4 și Alexandru Roibu – 6,3.

Ministerul Justiției a anunțat despre concursul pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al ANP pe 7 septembrie, după ce directorul ANP, Dorin Lișman, a demisionat.

Cei trei pretendenți la funcția de șef al Agenției Naționale a Penitenciarelor s-au prezentat pe 15 octombrie în fața comisiei Ministerului Justiției, unde au fost audiați în cadrul probei „Interviu”. Audierile au avut loc cu ușile închise.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button