fbpx

Chișinăul, în plină pregătire de sărbătoare: Traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt va fi sistat timp de două zile

În perioada 25 august, ora 23:00 – 28 august, ora 05:00 va fi sistată circulația traficului rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin, în legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiției și a manifestărilor consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova.

Mai mult decât atât, și circulația transportului public va fi afectată, rutele de troleibuz, microbuz și autobuz fiind nevoite să urmeze un alt itinerar.

Troleibuze

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34: vor fi redirecționate pe str. București
Rutele nr. 30, 31de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite

Autobuze

Ruta nr.5: Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit

Ruta nr. 9, nr.46Tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.
Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

Microbuze

Ruta nr. 103: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole similare

Close