fbpx

Chișinăul azi „îmbracă” straie de sărbătoare. Mesajele politicienilor de Hramul orașului

Municipiul Chișinău este azi în plină sărbătoare, la fel ca și locuitorii săi – care se bucură de această zi și îi spun un „la mulți ani!” călduros capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca la fiecare zi „mare”, politicienii au transmis mesaje de felicitare cu ocazia Hramului orașului.

Igor Dodon:

„Astăzi, când creștinii cinstesc frumoasa sărbătoare – „Acoperământul Maicii Domnului”, pentru noi, locuitorii capitalei, această zi este de o însemnătate deosebită, fiindcă marcăm și Hramul orașului. Doresc să adresez mulțumiri celor care, activând de decenii în cele mai diverse domenii, au crescut bunul nume al capitalei noastre, au făcut din ea un veritabil centru al vieții economice, politice și culturale al țării. Îmi exprim speranța că la următorul Hram al capitalei, Chișinăul va avea un primar competent, profesionist, care va avea grijă de oraş şi locuitorii acestuia.

Astăzi, în mai multe localități este sărbătorit Hramul. Cu acest prilej deosebit, urez locuitorilor multă sănătate, bucurie, pace, bună înțelegere și solidaritate civică. Să păstrăm satele și orașele pentru copii, să le îmbogățim în continuare cu proiecte de dezvoltare, să le readucem căldura și ospitalitatea. La Mulţi Ani, Chişinău!”.

Zinaida Greceanîi:

„Stimați locuitori ai capitalei! Vă transmit sincere felicitări cu ocazia Hramului orașului Chișinău, dorindu-vă sănătate, bunăstare, pace în suflet și în casă. Sunt convinsă că orașul nostru are în față multe evenimente frumoase, încât să ne bucurăm de succesele sale cu toții – și locuitorii și oaspeții capitalei.

Vă asigur că dezvoltarea durabilă a localităților din țară este unul dintre obiectivele strategice ale autorităților, inclusiv a puterii legislative. Vom depune eforturi ca cetățenii să se bucure de o viață decentă, de un viitor sigur și prosper, de o infrastructură modernă”.

Pavel Filip:

„La mulți ani, Chișinău! Îți doresc ca anul acesta să primești cadou un primar gospodar care să aibă grijă de tine”.

Andrei Năstase:

„Dragi prieteni, Chișinăul este cel mai important oraș al Republicii Moldova, este locul unde sute de mii de oameni locuiesc și muncesc, este orașul pe care, astăzi, din ce în ce mai mulți dintre noi doresc să-l transforme, prin decizia și implicarea noastră, într-o capitală cu adevărat europeană.

Chișinăul ne poate cuprinde pe toți, indiferent care este limba pe care o vorbim, indiferent care sunt profesiile, pasiunile sau așteptările noastre. Chișinăul poate primi de la fiecare dintre noi mult mai mult decât a primit până acum, iar motivele care ne adună pe toți în jurul unui viitor comun, sigur și prosper, aici, în orașul nostru, sunt mult mai multe decât cele care ne despart.

Vă doresc tuturor tot binele din lume și vă felicit cu ocazia acestei zile deosebite și pline de semnificații, speranță și încredere! Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Ruslan Codreanu:

„Te felicit, Chișinău! Să rămâi destoinic în fața greutăților!”.

Dorin Chirtoacă:

„La Mulți Ani, Chișinău! Este sărbătoarea orașului și nu vrem să o stricăm, de aceea nu vom face astăzi campanie electorală. Îndemnăm pe toți ceilalți candidați să facă la fel”.

Alți politicieni, precum prim-ministra Maia Sandu sau candidatul la șefia capitalei Ion Ceban, încă, nu au venit cu mesaje de felicitare. ZUGO va reveni cu actualizări.

Articole asemănătoare

Back to top button