fbpx

Chișinău: Maraton non-stop de vaccinare fără programare în weekendul 21-23 mai. Iată adresele

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va organiza un maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19, în perioada 21-23 mai. La vaccinare fără programare vor avea acces toți doritorii de a se imuniza împotriva COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin această acțiune sperăm să fie imunizați mai mulți oameni. Acces va avea toată populația generală și nu doar studenții. Este necesar să facem un front comun pentru a reveni la o viață normală”, a spus secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Denis Cernelea.

Vă invităm împreună cu prietenii și rudele la vaccinare. În așa mod, vom putea opri pandemia și salva vieți”, a declarat și președinta Comitetului Național de Experți în Imunizare, Ninel Revenco.

Maratonul va începe vineri de la ora 15:00 și se va desfășura până duminică, ora 21:00. Procesul de vaccinare se va desfășura în regim non-stop, în baza buletinului de identitate, după principiul primul venit, primul servit.

Potrivit USMF, vor fi organizate zece puncte de vaccinare. Trei puncte vor fi localizate pe strada Nicolae Testemițanu 27, iar alte șapte puncte în Complexul Socio cultural Universitar, strada Nicolae Testemițanu 25.

În procesul de vaccinare, vor fi antrenați medici de familie, asistenți medicali de la Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară a USMF „Nicolae Testemițanu”, membri ai comunității academice, cadre științifico-didactice de la catedrele clinice, medici-rezidenți, studenți și personal administrativ.

USMF va asigura și administrarea dozei a doua de vaccin împotriva COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button