fbpx

Certificatele COVID ar putea fi scanate la intrarea în entități

Prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat, în cadrul unui briefing de presă, că certificatele COVID ar urma să fie scanate la intrarea în entități. Mai mult de-atât, ele ar urma să devină obligatorii „în toate spațiile închise care nu sunt servicii esențiale”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Principala restricție ar fi solicitarea certificatului la intrarea în toate spațiile închise care nu sunt servicii esențiale. Aici avem în vedere magazinele de alimente, farmaciile, stațiile peco și acum discutăm care sunt acele servicii esențiale.n În rest, peste tot se va cere

De asemenea, am discutat cu asociatiile oamenilor de afaceri despre posibilitatea scanării certificatului COVID, am arătat toate formele online necesare pentru a asigura respectarea măsurilor de protecție. Am avut parte de o înțelegere foarte bună”, a declarat Natalia Gavrilița în cadrul unui briefing de presă.

Amintim că marți, 18 ianuarie, în R. Moldova s-au înregistrat peste 2600 de cazuri de coronavirus, cel mai mare bilanț din ultima perioadă. În acest context, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică se întrunește joi, 20 ianuarie, în ședință.

Vezi și: Guvernul va solicita instituirea stării de urgență în sectorul energetic, pe un termen de 60 de zile

Articole asemănătoare

Back to top button