fbpx

Cei doi învinuiți în dosarul „Primăria Trușeni” – plasați în arest la domiciliu

Primarul de la Trușeni, Stela Munteanu și fostul șef al întreprinderii municipale a Primăriei,care sunt cercetați într-un dosar de corupție, au fost plasați în arest la domiciliu, pentru 30 de zile deMagistrații Curții de Apel (CA) Chișinău.
Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Curtea de Apel i-a plasat în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, pe cei doi învinuiți în dosarul „Primăria Trușeni”, se arată într- postare pe pagina de Facebook a Centrului Național Anticorupție (CNA).

Amintim că cei doi au intrat în vizorul CNA, după ce funcționarii ar fi pretins mită pentru eliberarea unor acte permisive pentru legalizarea unui imobil.

Cercetările ofiţerilor CNA şi ale procurorilor au identificat mai multe cazuri de pretindere de mijloace financiare de la agenţi economici şi persoane fizice în schimbul eliberării certificatelor de urbanism pentru construcţie şi a altor documente pentru legalizarea unor imobile sau terenuri. Sumele pretinse variau între 500 şi 1000 de euro, dar au fost documentate şi cazuri în care au fost pretinse şi bunuri materiale (terenuri) în schimbul eliberării unor acte permisive.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button