fbpx

Ceban, indignat de activitatea unor firme de construcții: „Insist ca terenul de joacă de pe strada Florilor să fie montat la loc”

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a arătat indignat de activitatea unor firme de construcții care cauzează ilegalități. La ședința de azi, edilul a transmis responsabililor care au demolat terenul de joacă de pe strada Florilor, sectorul Râşcani, că au o zi la dispoziție pentru a-l instala la loc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este grav ce se întâmplă acum în oraş. Văd că unii constructori nu au frică nici de autorităţi, nici de poliţie, nici de lege. Insist ca, până marţi, terenul de joacă de pe strada Florilor, sectorul Râşcani, să fie montat la loc de firma de construţii. Acolo nu va fi construit nici un bloc”, a punctat Ceban.

De asemenea, edilul-șef a cerut ca activitatea companiei care urma să construiască un bloc cu 16 etaje într-o curte din sector să fie investigată. În acest sens, viceprimarul Ilie Ceban va trebui astăzi să-l invite la discuții pe reprezentantul firmei.

Să fie avertizaţi şi ceilalţi agenţi economici din domeniul construcţiilor. Nimeni nu va mai primi illegal autorizaţie de construcţie şi certificat de urbanism”, a mai spus primarul.

Articole asemănătoare

Back to top button