fbpx

Calcul ANRE: energia electrică în R. Moldova ar putea costa aproape 6 lei

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), astăzi, va aproba cererile Premier Energy și FEE Nord cu privire la majorarea tarifelor pentru energia electrică. Potrivit proiectului Agenției, prețul ar putea crește pentru clienții Premier Energy până la 5,91 lei kW/h și pentru FEE Nord – până la 5,6 lei kW/h.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin urmare, ANRE a publicat proiectele de hotărâri cu privire la majorarea tarifelor, în urma cererilor furnizorilor de energie electrică. Pentru consumatorii Premier Energy, tariful ar putea crește de la 4,77 lei până la 5,91 lei kW/h, iar pentru consumatorii FEE Nord – de la 4,81 la 5,6 lei pe kWh.

Decizia va fi luată miercuri, 30 noiembrie, de ANRE, în cadrul unei ședințe, începând cu ora 10:00. Noile tarife vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Amintim că, principalii distribuitori de energie electrică au solicitat ANRE majorarea tarifului la lumină: Premier Energy a solicitat majorarea tarifului la energia electrică de la 4,77 lei până la 6,38 lei kW/h, iar FEE Nord – de la 4,81 lei până la 5,68 lei kW/h.

Articole asemănătoare

Back to top button