fbpx

Bătut, ascuns sub o saltea și lăsat să zacă fără suflare. Cadavrul unui moldovean, găsit în pivnița unei case din Franța

Cadavrul unui moldovean a fost descoperit de Poliție în pivnița unei case din localitatea Arnouville din nordul Franței. Corpul neînsuflețit al conaționalului era ascuns sub o saltea și acoperită cu pătură. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Descoperirea a fost făcută pe 8 ianuarie, după ce oamenii legii au fost alertați de către o persoană precum că o cunoștință de-a sa a dispărut de câteva zile. Ofițerii s-au deplasat către casa cu pricină, despre care se cunoaște că este un loc unde se adună des moldovenii.

Încăperea a fost percheziționată, iar imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că persoana dispărută a intrat într-un pavilion, dar nu a mai ieșit, transmite presa franceză. Ulterior, corpul neînsuflețit al ei a fost găsit în pivniță. Conform medicului legist, victima a fost omorâtă în bătaie, iar Poliția franceză bănuiește că ar fi vorba despre reglări de conturi între membrii comunității moldovenești.

Polițiștii au luat legătura cu reprezentanța diplomatică a Republicii Moldova. Deocamdată nu sunt identificați bănuiți și nici nu este clar care ar putu fi motivul unui presupus conflict.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button