fbpx

live | Parlamentarii se întrunesc în sala de ședințe. Pe agendă, ratificarea modificărilor unui împrumut și demisia unui deputat

Parlamentarii se întrunesc joi în ședința plenară. Pe agendă se numără șase subiecte, inclusiv ratificarea modificărilor unui acord de împrumut și demisia unui deputat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aleșii poporului urmează să dezbată proiectele privind sistemul unitar de salarizare, modificări ale prevederilor referitoare la Autoritatea Națională de Integritate, inițiativa care se referă la modificarea Codului de Executare și desemnarea unui membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Împrumutul la acordul căruia urmează să fie aprobate modificări este contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Acesta a fost semnat încă în 2013, suma fiind de 150.000.000 de euro, iar banii – destinați pentru renovarea mai multor drumuri. Inițiativa prevede bugetul unor lucrări și schimbări în ceea ce privește renovările planificate.

De asemenea, în cadrul ședinței de joi ar urma să fie aprobată demisa deputatului Igor Talmazan. În septembrie 2021 acesta a fost numit șef la Serviciul Vamal.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button