fbpx

Avea arsuri pe corp și haine deteriorate de foc. Cadavrul unui bărbat, descoperit în curtea sa

Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o curte din raionul Edineț. Oamenii legii au fost alertați luni, în jurul orei 16:38, cazul fiind înregistrat în localitatea Trinca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoana decedată avea 90 de ani și zăcea în ograda propriei gospodării, lângă șopron. Bătrânul era sprijinit cu spatele de ceaunul unei instalații artizanale de preparare a alcoolului.

Medicul legist nu a depistat pe corpul bărbatului leziuni corporale caracteristice maltratării fizice, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițera de presă a Poliției din Edineț. Partea de sus a cadavrului și hainele de pe el erau parțial arse, iar ofițerii presupun că de vină s-ar face focul care a ars sub construcție.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Centrul de medicină legală Edineț pentru examinare și stabilirea cauzei decesului. În același timp, Poliția a stabilit că bărbatul locuia singur aproximativ de 15 ani, copiii săi fiind plecați la muncă peste hotare. Poliția  întreprinde acțiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button