fbpx

Autoritățile autoproclamate au percheziționat casa polițistului din Florești. Încă o persoană – răpită

MAI oferă noi precizări în cazul presupusei răpiri a polițistului din Florești. Autoritatea informează că așa-numitele forțe de ordine de la Tiraspol ar fi percheziționat ilegal casa ofițerului în această noapte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Ministerului de Interne, acțiunile au încălcat flagrant drepturile omului, neavând la bază un act care ar le-ar motiva și justifica. Toate faptele sunt examinate și documentate sub aspect penal, în cadrul anchetei inițiate de Procuratură, de comun cu MAI și SIS.

Din materialele acumulate, pe parcursul zilei de ieri, se cunoaște că polițistul ar fi fost dus în orașul Tiraspol, iar la moment se întreprind toate măsurile pentru a fi identificat locul aflării acestuia. Totodată, un caz similar a mai fost înregistrat ieri, un locuitor din Camenca fiind bănuit de pretinsele autorități de la Tiraspol de presupuse acțiuni ilegale și sechestrat.

Ca urmare, a fost luată decizia de a fi instituit un grup de anchetă în cadrul Procuraturii Generale, din care fac parte reprezentanți ai MAI, SIS și ai altor instituții responsabile de gestionarea acestui caz.

Articole asemănătoare

Back to top button