fbpx

Are leafa de 13.500 de lei și afirmă că „trăiește de la salariu la salariu”. Fadei Nagaceschi și Mihai Popșoi s-au luat la harță din cauza veniturilor

Fadei Nagacevschi a dezvăluit că are salariul de 13.500 de lei. Declarația a fost făcută în studioul „Politica” de la TV8, ministrul Justiției în exercițiu afirmând că avea venituri mai mare în timp ce lucra în avocatură.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialul a spus că „trăiește de la salariu la salariu” și că venitul pe care îl ridică de la Ministerul Justiției nu îi oferă confortul financiar de care ar avea nevoie. Ca urmare, acesta  a fost acuzat de deputatul Mihai Popșoi de fățărnicie.

Discuția dintre cei doi a început după ce Popșoi a vorbit despre presupuse acțiuni de mituire în cadrul unor instituții publice. După ce spiritele s-au aprins, deputatul l-a apostrofat pe ministru pentru faptul că atunci când a acceptat funcția știa ce leafa va primi.

Ca urmare, Nagacevschi a afirmat că nu pleacă din funcție pentru a „asigura stabilitatea până în Parlament se va depăși populismul”. El punctat că deputatul are un salariu mult mai mare și l-a estimat la 25.000 de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button