fbpx

Ar fi profitat de starea de ebrietate a unei angajate a Procuraturii Anticorupție, abuzând-o sexual. Ce au decis judecătorii în cazul suspecților?

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a dosarului de învinuire a doi chișinăuieni, acuzați de viol, acțiuni violente cu caracter sexual și privațiune ilegală de liberate a unei angajate a Procuraturii Anticorupție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul ar fi avut loc în dimineața zilei de 28 decembrie 2019, după petrecerea corporativă a Procuraturii Anticorupție, când o parte dintre angajații acesteia și-au continuat cheful într-un alt local din sectorul Ciocana.

După ce au consumat băuturi alcoolice, aceștia au făcut cunoștință cu cei doi bănuiți, care se aflau în același local. Ulterior, profitând de starea de ebrietate a unei angajate a Procuraturii Anticorupție, indivizii ar fi urcat-o într-un taxi și au dus-o într-un apartament, unde ar fi fost abuzată sexual de unul dintre ei. Victima a reușit să iasă din apartament peste câteva ore și să depună plângere, agresorii fiind reținuți, iar ulterior arestați.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, victima a fost consiliată de psihologi, fiind constatată o traumatizare psihologică postinfracțională.

Fiind audiați de procurori, suspecții cu vârstele de 20 și, respectiv, 28 de ani nu și-au recunoscut vina. În prezent, unul dintre aceștia, acuzat de viol, acțiuni violente cu caracter sexual și privațiunea ilegală de libertate, este cercetat în arest la domiciliu, iar celălalt, învinuit de privațiunea ilegală de liberate, a fost eliberat de magistrați, sub control judiciar. Pentru aceste infracțiuni legislația prevede până la șapte ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button