fbpx

Ar fi plecat de acasă după ce mama i-a interzis să navigheze pe internet. O adolescentă de 14 ani era cât pe ce să se înece în Nistru

O adolescentă de 14 ani din stânga Nistrului era cât pe ce să se înece în Nistru. Tânăra ar fi plecat de acasă după ce mama i-a interzis să navigheze pe rețelele de socializare și a impus-o să se pregătească de ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Familia a observat dispariția minorei în dimineața zilei de 4 februarie și a găsit un mesaj de adio. Părinții au alertat imediat ofițerii și au publicat mai multe anunțuri pe internet, solicitând ajutor în căutare copilei.

La scurt timp, milițienii transnistreni au fost contactați de doctorii de pe ambulanță, care au comunicat că o minoră a sărit în apa Nistrului. Adolescenta a fost transportată în secția de reanimare a Centrului Mamei și Copilului de la Tiraspol, fiind diagnosticată cu hipotermie.

Fata a fost salvată de un bărbat de 31 de ani. Acesta a observat-o pe mal, iar când a văzut că se află în apă, a sărit, a scos-o la mal și i-a acordat primul ajutor. Responsabilii investighează cazul și urmează să stabilească și alte circumstanțe.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button