fbpx

Apropiații instructorului auto, care a decedat ieri, cer ajutor pentru a-l putea înmormânta: „A lăsat orfani doi copilași micuți”

După ce, ieri, un instructor auto în vârstă de 37 de ani s-a stins din viață chiar în momentul orelor practice, apropiații acestuia au venit cu un mesaj și o rugăminte către toți oamenii „cu inima mare”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a-l putea petrece pe ultimul drum pe bărbatul care a lăsat în urma sa „doi copii orfani și o familie îndurerată”, toți cei dragi lui au cerut oamenilor să-i ajute cu suport financiar.

„Astăzi, 14 septembrie 2019, aflându-se la serviciu, în timp ce învăța a conduce pe unul dintre miile de elevi ai săi, în urma unui atac de cord, s-a stins din viață un instructor auto pe nume Vitalie Chiriac, la vârsta de numai 37 de ani, lăsând orfani doi copilași micuți și o familie îndurerată.

Noi, colegii lui, prietenii, unii elevi și cei cu inima mare, încercăm să ajutăm cu ce putem și adunăm ceva fonduri pentru al petrece pe ultimul drum. Doritorii de ajuta cu ceva, scrieți sau apelați la numărul 068667788!”, a scris un prieten al acestuia într-o postare pe Facebook.

Amintim că instructorul s-a stins ieri din viață, chiar în timpul orelor. Elevul care era instruit în acel moment spune că, fiind la volan, a observat că bărbatului i se face rău. Astfel, acesta a staționat și a sunat imediat după ajutor. Cu toate acestea, victima nu a mai putut fi salvată.

Articole asemănătoare

Back to top button