fbpx

Andrian Candu anunță că este bolnav de COVID-19: „Am și gust, și miros, și poftă de viață”

Andrian Candu s-a infectat cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de liderul Pro Moldova pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a precizat că nu s-a simțit bine ieri. Luând în considerare că mai mulți colegi de-ai săi din partid s-au îmbolnăvit, deputatul a decis să facă testul, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Din propria experiență, vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am și gust, și miros, și poftă de viață, dar această năpastă este întâlnită prea des și se răspândește repede și cu o putere mare, deoarece nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la butoane și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă”, a scris Candu.

Totodată, el a precizat că în contextul pandemiei fiecare „este pe cont propriu”. Așadar, politicianul a îndemnat populația să respecte cu strictețe măsurile de protecție și precauție.

Precizăm că, în ultima perioadă, mai mulți foști și actuali membri ai Pro Moldova s-au infectat cu virusul COVID-19. Ieri despre îmbolnăvire a anunțat deputatul neafiliat Grigore Repeșciuc, care a părăsit săptămâna trecută rândurile formațiunii. Anterior, și Ruxanda Glavan a relatat despre infectare, iar printre cei care s-au vindecat se numără Corneliu Padnevici și Ghenadie Verdeș.

Articole asemănătoare

Back to top button