fbpx

Ambasadorul Poloniei la Chișinău a suferit o formă gravă de COVID-19. „Medicii din Moldova mi-au salvat viața”

Bartlomiej Zdaniuk, șeful misiunii diplomatice a Poloniei de la Chișinău a suferit o formă gravă de COVID-19. Acesta a dezvălui în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova că doctorii din țara noastră i-au salvat viața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Diplomatul a apreciat nivelul serviciilor medicale din țara noastră. El a punctat că l-a impresionat modul în care a fost tratat.

„Am avut această experiență când m-am îmbolnăvit de COVID-19 şi am avut o formă destul de gravă. Pot spune că medicii din Moldova mi-au salvat viața. Poate că fără efortul medicilor nici nu m-aş fi aflat printre cei vii. Am fost impresionat de modul în care am fost tratat, un mod foarte eficient şi rapid. Le sunt recunoscător celor care atunci, în acele clipe grele, m-au salvat”, a spus oficialul polonez.

Amintim că, printre funcționarii care s-au infectat în Republica Moldova se numără mai mulți Parlamentari și șefi de ministere. Fostul premier Ion Chicu a fost internat cu diverse complicații după ce s-a recuperat, parlamentarul Sergiu Sîrbu a ajuns în secția de reanimare, deputat Ludmila Guzun s-a stins din viață din cauza maladiei, iar fostul președinte Igor Dodon a anunțat că are anticorpi, chiar dacă ulterior nu au existat informații că a fost bolnav.

Articole asemănătoare

Back to top button