fbpx

Alertă falsă cu bombă în centrul capitalei. Poliția caută autorul apelului buclucaș

Oamenii legii au fost puși pe jar în urma unei alerte cu bombe în sectorul Centru al capitalei. Poliția a fost sesizată cum că sediul companiei „Moldtelecom” ar fi fost minat. Din fericire, alerta s-a dovedit a fi una falsă, iar autoritățile sunt în căutarea farsorului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, apelul buclucaș a fost recepționat în seara zilei de duminică, 12 iunie, în jurul orei 21:35. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au încercuit clădirea companiei „Moldtelecom”, situată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt.

În urma verificărilor, specialiștii nu au identificat obiecte explozive. Astfel, alerta s-a dovedit a fi una falsă. Inspectoratul de Poliție Centru întreprinde acțiuni pentru a identifica autorul apelului.

Poliția a inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasa cu bună știință despre act de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button