fbpx

Air Moldova anunță rețineri de zbor: „Sunt afectate zborurile spre și din Frankfurt , Milano și Istanbul”

Operatorul național de zboruri „Air Moldova” anunță că mai multe curse din ziua de luni, 25 iulie, vor fi însoțite de rețineri. Motivul invocat de companie sunt alertele frecvente cu bombă din ultima perioadă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Din cauza decolării și sosirii cu întârziere a aeronavelor pe Aeroportul Internațional Chișinău, sunt perturbate inclusiv lucrările și verificările tehnice planificate pentru întreținerea aeronavelor. Siguranța zborurilor este prioritatea companiei aeriene Air Moldova, astfel lucrările tehnice se efectuează în regim obișnuit, fără abateri de la regulament dar acest fapt cauzează întârzieri operaționale și rețineri de zbor pe parcursul zilei. Astăzi sunt afectate zborurile spre și din Frankfurt , Milano și Istanbul”, se arată în nota emisă de companie.

Amintim că anterior, Air Moldova a anunțat că orarul unor curse aeriene va fi modificat, urmând să reducă și frecvența altora. Potrivit companiei, cauzele ar fi situația tensionată din regiune, reținerea aeronavelor la deservirea tehnică planificată, supraaglomerarea aeroportuară și insuficiența de personal calificat.

Citește și: Air Moldova lansează o cursă nouă spre Germania. În ce oraș vor ajunge călătorii

Articole asemănătoare

Back to top button