fbpx

Air Moldova lansează o cursă nouă spre Germania. În ce oraș vor ajunge călătorii

Din 16 august, operatorul național de zboruri Air Moldova lansează un nou zbor spre Leipzig, unul dintre cele mai importante centre ale landului Saxonia. Orașul Leipzig este plin de contraste, este un centru important de afaceri și transport, fiind cel mai dinamic oraș și una dintre cele mai populare destinații turistice din estul Germaniei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Zborurile spre și din Leipzig sunt o oportunitate, inclusiv pentru cei ce locuiesc în raza de 200-300 km ale orașului. Ai noștri, cei care locuiesc în apropierea orașelor Gera, Jena, Dessau-Roßlau, Cottbus, Chemnitz, Zwickau, Berlin, Hanovra, Wolfsburg, Magdeburg sunt mai aproape de casă cu noul zbor Leipzig-Chișinău. În apropiere de Cehia şi Polonia, orașul Leipzig extinde impresionant posibilitățile călătoriilor”, scrie compania pe pagina sa de Facebook.

Aeroportul Leipzig/Halle poate servi ca un punct de conexiune pentru zborurile cu escală. În prezent din Leipzig/Halle se operează zboruri spre Vienna, Palma de Mallorca, Tenerife, Corfu, Gran Canaria, Heraklion, Kos, Rhodes, Monastir.

„Datorită amplasării sale teritoriale Aeroportul Leipzig serveşte drept hub european principal pentru DHL, una din cele mai importante companii de logistică din lume”, mai anunță compania.

Astfel, dacă plănuiești o vacanță în Germania, Leipzig este destinația potrivită pentru o escapadă de weekend, o vacanță de vis sau o călătorie de afaceri.

Articole asemănătoare

Back to top button