fbpx

Agenții economici sunt atenționați să mențină curățenia teritoriilor pe care activează. Încălcarea regulilor se sancționează

Chișinăuienii sunt atenționați că urmează amenzi pentru încălcarea regulilor de asigurare, în modul stabilit de autoritatea administrației publice locale, a curățeniei în localitățile urbane și rurale.

Locuitorii capitalei și agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului, sunt îndemnați să mențină în stare salubră teritoriile în care activează și terenurile pe care le gestionează sau le dețin”, trasnmite Primăria municipiului Chișinău.

Chișinăuienii sunt îndemnați să intervină în special la strângerea frunzișului, cositul ierbii, precum și la menținerea în stare salubră a teritoriilor aflate în gestiune sau proprietate.

Cetățenii care vor încalca indicațiile de asigurare a curățeniei în localitățile urbane și rurale vor fi sancționați cu amendă de până la 1800 de lei în cazul persoanelor fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore. Persoanele juridice riscă amenzi de până la 9000 de lei.

Autoare: Cristina Darii, stagiară

Articole similare

Close