fbpx

Același loc, alt accident cu implicarea unui taxi! Două mașini s-au tamponat puternic la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Ismail

Două mașini s-au tamponat violent în seara zilei de 6 ianuarie la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Ismail. Unul dintre vehicule aparține unei companii de taxi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imaginea publicată de martori de la fața locului observăm că automobilele au fost grav avariate. Contactată de ZUGO, Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a comunicat că oamenii legii au fost alertați la 23:10.

S-au lovit o Toyota un Renault, ambele conduse de bărbați de 25 de ani. Din fericire, nimeni dintre șoferi nu a avut de suferit în urma accidentului.

Poliția a inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. Șoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului urmează să fie sancționat conform legislației.

Amintim că, la mijlocul lunii mai s-a produs un alt accident grav.  Atunci, șoferul unui Audi, având în salon o pasageră, ar fi mizat pentru 50 de euro cu un alt automobilist și s-a deplasat cu viteză excesivă de la Gara Feroviară pe bd. Constantin Negruzzi spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

La intersecția cu str. Ismail, acesta s-a izbit de o Toyota, apoi a fost tamponată și o Daica. Ca urmare,  două persoane s-au stins din viață.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button