fbpx

Același loc, alt accident cu implicarea unui taxi! Două mașini s-au tamponat puternic la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Ismail

Două mașini s-au tamponat violent în seara zilei de 6 ianuarie la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Ismail. Unul dintre vehicule aparține unei companii de taxi.

Din imaginea publicată de martori de la fața locului observăm că automobilele au fost grav avariate. Contactată de ZUGO, Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a comunicat că oamenii legii au fost alertați la 23:10.

S-au lovit o Toyota un Renault, ambele conduse de bărbați de 25 de ani. Din fericire, nimeni dintre șoferi nu a avut de suferit în urma accidentului.

Poliția a inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. Șoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului urmează să fie sancționat conform legislației.

Amintim că, la mijlocul lunii mai s-a produs un alt accident grav.  Atunci, șoferul unui Audi, având în salon o pasageră, ar fi mizat pentru 50 de euro cu un alt automobilist și s-a deplasat cu viteză excesivă de la Gara Feroviară pe bd. Constantin Negruzzi spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

La intersecția cu str. Ismail, acesta s-a izbit de o Toyota, apoi a fost tamponată și o Daica. Ca urmare,  două persoane s-au stins din viață.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button