fbpx

Accident tragic la Soroca, cu implicarea unei motociclete. O persoană a decedat pe loc, iar un minor de 15 ani a ajuns la spital

Un accident tragic s-a produs ieri, 15 mai, în jurul orei 23:45, în satul Căinarii Vechi din raionul Soroca. O motocicletă care se deplasa cu viteză excesivă a tamponat un motocultor, care circula regulamentar.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, care avea ca pasager un minor de 15 ani, ambii locuitori ai satului Căinarii Vechi, se deplasau cu motocicleta de marca Suzuki din direcția satului Căinarii Vechi spre satul Izvoare din raionul Florești.

Din cauza vitezei mari de deplasare și a vizibilității reduse au tamponat din spate motocultorul care se deplasa în aceeași direcție, regulamentar. Motocultorul, dotat cu semne reflectorizante, era condus de un bărbat de 36 de ani, având ca pasageră o femeie de 26 de ani, ambii locuitori ai satului Căinarii Vechi.

În urma impactului, conducătorul motocicletei de 22 ani a decedat pe loc. Pasagerul de 15 ani, dar și persoanele din motocultor au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button