fbpx

A rămas la vamă fără permisul de conducere falsificat. L-ar fi cumpărat cu 200 de euro

Un tânăr moldovean și-a cumpărat permisul de conducere falsificat cu 200 de euro. Bărbatul de 28 de ani a fost depistat de către polițiștii de frontieră la volanul mașinii personale, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform analizei de risc, inspectorul de la linie a supus tânărul unui control adițional. Ca urmare, în portmoneul personal era dosit un permis de conducere care ar fi eliberat de către autoritățile moldovenești. Cercetarea amănunțită a documentului a rezultat cu identificarea indicilor clari de falsificare.

La audieri, șoferul nu a ascuns faptul că este un document falsificat, deoarece l-a obținut pe căi ilegale, încă de acum un an când permisul original i-a fost suspendat. Din declarații s-a aflat că întâmplător, fiind martorul unor discuții cu cineva care și-a perfectat permisul fals, a intervenit și contra sumei de 200 euro și-a achiziționat și el documentul în cauză.

Deși avea și permisul de conducere românesc valabil, tânărul a luat decizia de a-și întrerupe deplasarea spre România, întorcându-se în Republica Moldova. Cazul în continuare se documentează, permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei judiciare.

Articole asemănătoare

Back to top button