fbpx

A plecat în ospeție, dar nu s-a mai întors acasă. Un bărbat ar fi fost omorât în bătaie de două cunoștințe

A plecat în ospeție, dar nu s-a mai întors acasă. Un bărbat din Glodeni ar fi fost omorât în bătaie de alte două persoane. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică, 16 ianuarie, în localitatea Funduri-Vechi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție (IP) Glodeni, Eugenia Molceanov, oamenii legii au fost sesizați chiar de persoanele suspecte de crimă, un bărbat de 38 de ani și unul de 31 de ani, care au comunicat că victima de 34 de ani a decedat fără semne de moarte violentă.

În urma unor examinări preliminare, medicul legist a constatat că trupul neînsuflețit al victimei avea urme vizibile de traumatisme, iar moartea acesteia ar fi putut surveni în urma leziunilor multiple.

În cele din urmă, polițiștii au stabilit că în noaptea zilei de duminică, 16 ianuarie, victima a venit în ospeție la bărbatul de 38 de ani, unde se mai afla și cel de 31 de ani. Împreuna au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-ar fi iscat o ceartă, victima fiind maltratată fizic.

Pe acest caz a fost pornită o cauza penală pentru omor în baza art. 145 alin. (2) Cod penal. Actualmente bănuiţii sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în IP Glodeni, iar vina şi-o recunosc pe deplin. În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală și alte măsuri pentru documentarea cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button