fbpx

A omorât doi consăteni și a îngropat cadavrele în grădină. Bărbatul care a comis crimele de la Purcari, condamnat la 22 de ani de pușcărie

Un locuitor al satului Purcari a fost condamnat la 22 de ani de pușcărie după ce a comis două omoruri. Acesta a îngropat victimele chiar în grădina casei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Procuraturii, prima crimă a avut loc în luna august 2018, când condamnatul, împreună cu alți doi consăteni, au consumat alcool în gospodăria unuia dintre aceștia. În urma unui conflict, bănuitul și-ar fi înjunghiat unul dintre prietenii de pahar cu un cuțit de bucătărie. Pentru a ascunde urmele crimei, inculpatul l-a rugat pe celălalt musafir să-l ajute să ascundă cadavrul. Astfel, cei doi au legat corpul neînsuflețit al victimei cu o sârmă și l-au îngropat în grădina din spatele casei.

Peste aproximativ un an, istoria s-a repetat. De această dată victimă a acțiunilor criminale ale inculpatului a devenit chiar tatăl celui care l-a ajutat anterior să ascundă urmele primului omor. La fel ca și în primul caz, victima a fost înjunghiată mortal în timpul unei beții, iar cadavrul acesteia a fost legat cu o sârmă și îngropat în grădină.

În septembrie 2019, fiul celei de-a doua victime s-a adresat la poliție pentru a-i fi găsit tatăl, care dispăruse de mai bine de o lună. Cadavrul a fost găsit îngropat în grădina consăteanului, tot atunci fiind descoperit și trupul neînsuflețit al primului bărbat ucis.

În urma procesului, instanța l-a condamnat și pe bărbatul care a ajutat tăinuirea primului omor. Acesta va petrece trei ani în pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button