fbpx

A fost lansată o petiție online pentru susținerea Guvernului Sandu. Câte persoane au semnat-o deja?

Susținătorii Maiei Sandu s-au mobilizat și în spațiul virtual. Aceștia au lansat o petiție online pentru susținerea actualului Guvern.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentul este adresat șefului statului, președintei Parlamentului, partenerilor externi, dar și cetățenilor. Până acum, peste 1700 de persoane și-au manifestat suportul pentru actualul Guvern.

Conform descrierii de pe pagina petiției, susținătorii sunt îngrijorați de obstacolele care apar în procesul de reformare a justiției. Așadar, ei îndeamnă societatea să se solidarizeze cu Executivul condus de Maia Sandu.

„Considerăm că societatea trebuie să se solidarizeze în jurul acestei inițiative și să susțină pe deplin Guvernul Sandu în toate eforturile sale privind reforma justiției și asigurarea alegerii procurorului general. Doar împreună, implicându-ne, putem construi un stat democratic, cu instituții care lucrează în beneficiul cetăţenilor. Astăzi a sosit momentul în care trebuie să rămânem uniți în efortul nostru comun pentru o schimbare definitivă”, se arată în petiție.

Articole asemănătoare

Back to top button