fbpx

update, foto | Alarmă falsă! Specialiștii nu găsit obiecte explozibile la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani

(update 15:50) Alerta cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a fost falsă. În urma verificărilor efectuate de către forțele de ordine, nu au fost depistate obiecte sau substanțe explozibile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a IP Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă.

Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Știrea inițială:

Direcția de Poliție a municipiului Chișinău informează despre o nouă alertă cu bombă în capitală. De această data este vizată clădirea Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani.

Potrivit autorităților, oamenii legii au sesizați în jurul orei 13:50, despre amplasarea unui obiect explozibil în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani.

Apelul la serviciul 112 fiind făcut de un bărbat. La fața locului s-au deplasat imediat toate serviciile specializate.
Forțele de ordine au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care se aflau în clădire. Au fost solicitați și angajații secției tehnico-explozibile pentru a verifica clădirea. Toate serviciile specializate activează la fața locului.

Foto: Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău
Foto: Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău

 

Articole asemănătoare

Back to top button