fbpx

WhatsApp îți permite acum să păstrezi mesajele care dispar. Care este condiția

WhatsApp îți permite acum să păstrezi mesajele care dispar, dacă expeditorul este de acord. Aplicația și-a dezvăluit oficial cea mai recentă funcție și este o întorsătură a funcționalității „Mesaje care dispar”, ce a fost introdusă pentru prima dată în 2020. Se numește „Păstrați în chat” și îți permite, practic, să păstrezi textele de care ai nevoie mai târziu, chiar dacă sunt de tipul care dispar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.


Modul în care funcționează este că, odată ce decizi să păstrezi un anumit mesaj care dispare, expeditorul este notificat și are capacitatea de a se opune. Odată ce expeditorul spune că un mesaj nu poate fi păstrat, acea decizie este definitivă și nimeni altcineva nu îl poate păstra.

Astfel, mesajul va fi inevitabil șters la expirarea temporizatorului. Acesta este un mod interesant de a permite salvarea unor mesaje care dispar, fără a face întregul concept complet inutil. Nu este probabil să primească o cantitate uriașă de utilizare – sau mai bine zis, o cantitate uriașă de aprobări ale expeditorului, altfel de ce nu ar trimite, pur și simplu, mesaje normale, în schimb? Dar, desigur, noua funcție de la WhatsApp face parte din categoria „drăguț de a o avea”.

Ca referință, mesajele salvate vor fi notate cu o pictogramă de marcaj și acestea vor fi disponibile pentru tine, organizate prin chat, în dosarul Mesaje păstrate. Funcționalitatea Păstrați în chat este lansată la nivel global pentru toți utilizatorii „în următoarele câteva săptămâni”, conform WhatsApp, transmite Playtech.

Există întotdeauna o mulțime de funcții noi fie adăugate pe WhatsApp, fie în curs de dezvoltare activă. De exemplu, utilizatorii Android vor găsi în curând o bară de navigare repoziționată, la fel ca pe WhatsApp pentru iOS. Una dintre cele mai bune aplicații de mesagerie criptate se pare că lucrează acum la capacitatea de a adăuga sau edita un contact fără a părăsi aplicația, lucru pe care WhatsApp pentru iPhone îl face de ceva vreme.

Articole asemănătoare

Back to top button