fbpx

WhatsApp devine mai colorat: Ce presupune funcția nouă 

În cazul în care conversațiile în grup pe WhatsApp ți s-au părut plictisitoare, vor deveni în curând semnificativ mai colorate datorită introducerii de emoticoane animate, similare probabil cu memoji pe iPhone.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform datelor obținute de WABetaInfo, într-o viitoare versiune beta de WhatsApp pentru desktop și mobile, vor fi implementate noi mecanisme prin care să-ți transmiți emoțiile într-o manieră grafică în interiorul conversațiilor. GIF-ul de mai jos ar trebui să te ajute să-ți formezi o opinie vizavi de implementarea respectivei schimbări.

Conversațiile pe WhatsApp, mai animate

Un exemplu al noilor emoticoane animate supradimensionate la care te poți aștepta în WhatsApp este ilustrat mai sus, sub forma unui emoticon de petrecere care se rotește la 360 de grade cu o pălărie colorată de hârtie pe cap, scrie Playtech.

În ceea ce privește modul în care vei profita de noile emoticoane, se pare că nu va fi nevoie să înveți nimic nou. Vei trimite emoticoane la fel ca și până acum, dar în cazul în care există în librăria aplicației o variantă animată și supradimensionată a emoji-ului ales de tine, va fi expediată aceea în schimbul celei statice.

Nu este momentan clar dacă noua opțiune va putea fi activată sau dezactivată după bunul plac, dar probabil că cei mai mulți utilizatori vor fi extrem de încântați de această schimbare, menită să aducă un pic mai multe culoare și viață în discuțiile în format text.

Un lucru este însă sigur, cel puțin momentan, nu se știe cât mai avem de așteptat până când WhatsApp va implementa noile particularități grafice în interfața aplicației sau dacă efortul de propagare va începe cu versiunile de mobil ale serviciului. Cel mai probabil, mai mult de câteva săptămâni, nu ar trebui să așteptăm însă.

Dacă vrei să vezi emoticoanele animate înainte să ajungă în WhatsApp, acestea par să fie desprinse din librăria Lottie, fiind de dimensiune mică și scalabile fără pixelare.

Articole asemănătoare

Back to top button