fbpx

Weekend neliniștit pe traseele din țară: În doar 48 de ore, 29 de persoane au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere

În perioada 17 – 19 mai curent, inspectorii de patrulare implicați la supravegherea circulației rutiere au depistat peste de 1550 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Viteaza rămâne cea mai frecventă încălcare a șoferilor – peste 970, alții 34 conduceau în stare de ebriatate, iar 28 șofau fără a avea careva acte asupra lor.

În această perioadă, pe teritoriul țării s-au produs 23 de accidente rutiere grave, soldate cu 29 de persoane traumatizate. Totodată, peste 70 de cetățeni aflați într-o dificultate au solicitat intervenția inspectorilor de patrulare.

Inspectoratul Național de Patrulare informează că va intensifica patrularea pe întreg teritoriul țării. Vor fi organizate filtre și razii, pentru a descuraja și preveni conducerea în stare de ebrietate la volan și deplasarea cu viteză excesivă, deoarece acestea sunt principalele cauze care pot genera accidente rutiere.

Articole asemănătoare

Back to top button