fbpx

Vrei să-ți construiești o bază în limba engleză, dar conștientizezi că necesită investiții? Participă la workshopurile gratuite organizate de AISE

Fiecare este conștient de oportunitățile pe care le are odată ce cunoaște mai multe limbi, însă când e vorba despre unul dintre cele mai vorbite dialecte din lume, valoarea sa în CV crește. Anume din acest motiv, studierea limbii engleze reprezintă una dintre prioritățile doritorilor de a învăța ceva nou.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu toate acestea, la fel ca orice alt curs, cel de limbă engleză necesită investiții, iar odată ce te-ai apucat de treabă, nu este cazul să renunți, fapt care atrage cheltuieli suplimentare.

Cunoașterea acestei limbi are cu adevărat multiple avantaje, precum completarea spațiului gol din CV la capitolul „Competențe lingvistice”, obținerea unui certificat de cunoaștere a limbii engleze, îmbunătățirea fluenței și pronunției sau stabilirea nivelului de cunoaștere a limbii înaintea examenelor Cambridge, Toefl sau Ielts.

Însă, pentru a vedea cât de bine ți se dă acest dialect și dacă are rost să-l studiezi la un nivel mult mai aprofundat, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație îți propune să frecventezi workshopurile gratuite organizate de ei.

Poți face cunoștință cu cei de la AISE sâmbătă, 7 septembrie, între orele 09:00-15:30, când vor avea loc traininguri, ateliere și lecții gratuite pentru toți cei care doresc să studieze limba engleză.

Pentru a fi unul dintre participanții la workshopurile gratuite, este necesar doar să completezi formularul de înregistrare.

Articole asemănătoare

Back to top button