fbpx

Vrei să cucerești publicul prin discursuri convingătoare? Înscrie-te la un curs de mentorat și devino cel mai bun debater

Organizația Genius Academy și-a setat drept scop să ajute tânăra generație să își vocifereze gândurile și să le exprime corect către public, organizând un proiect prin care tinerii vor prinde curaj să își expună ideile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Participanții vor fi divizați în șase echipe, mentorate de câte un trainer cu o activitate de cel puțin doi ani în arta dezbaterilor și cu experiență în arbitrarea campionatelor naționale și internaționale.

Cursul va dura o lună, perioadă în care vor avea loc cinci trainiguri cu diferite tematici. Tinerii vor învăța despre rolul vorbitorilor și a echipei, regulile de bază a dezbaterilor și argumentarea sau contra-argumentarea. Astfel, participanții vor reuși să asimileze informații din diferite domenii care îi vor ajuta să își dezvolte abilitatea de a ține cele mai convingătoare discursuri.

Locurile pentru participanți sunt limitate, de aceea, nu ezita să completezi formularul și să devii cel mai bun în arta dezbaterilor.

Articole asemănătoare

Back to top button