fbpx

Vreau un credit rapid și simplu! Ce fac?

Niciodată nu știi când vei avea nevoie de o sumă mare de bani într-un timp foarte scurt, sau îți vor apărea idei și aspirații spontane, sau situații în care prietenii nu pot ajuta, dar nici nu dorești să îi deranjezi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În asemenea cazuri, cel mai important aspect este să cauți soluții viabile și sigure. Panica și renunțarea la obiectivele tale nicidecum nu vor face parte din acest scenariu, întrucât EasyCredit este aici, mereu gata să te ajute să îți realizezi ideile. Iar dacă vrei un credit de consum sau alt tip de credit simplu și rapid, Easy Credit te așteaptă.

La Easy Credit poți completa cererea online

Exact, dacă nu dispui de timp să vii la oficiul Easy Credit, dar vrei să primești un împrumut rapid onlilne – completează cererea pe site-ul ecredit.md. E simplu și comod, nu ai nevoie să stai prin ambuteiaje sau să vii din alte raioane ale țării în Chișinău pentru a depune cererea. Completezi, iar Easy Credit îți comunică rezultatul în cel mai scurt timp posibil.

Ce informații și documente sunt necesare pentru cererea de credit rapid online?

Pentru că Easy Credit înseamnă simplu la capitolul acte necesare, nu ai nevoie să completezi zeci de exemplare. Prezinți documentele care îți confirmă identitatea, precum buletinul cu termen valabil. Trebuie doar să faci poză cu buletinul și să o încarci pentru a depune cererea.

Cel de-al doilea act și ultimul, de fapt, este certificatul de salariu, care poate fi descărcat de pe site-ul Easy Credit.

După o completare rapidă a certificatului ești mai aproape de scopul tău. Cererea va fi preluată și vei primi răspuns în cel mai scurt timp.

Doar atât? Dacă asta e întrebarea ta – da, incredibil de ușor și rapid, dar adevărat. Easy Credit știe că timpul tău este prețios, de aceea îți simplifică procedura, fiind mereu aproape de nevoile tale.

Ce tipuri de împrumut rapid pot cere?

La Easy Credit ai multiple opțiuni de credit. Fie că dorești un împrumut de nevoi personale, un credit de consum, un împrumut de scurtă sau lungă durată, toate sunt disponibile pentru a-ți veni în ajutor.

Creditul de nevoie personale este cel mai convenabil tip de împrumut pe care îl poți obține, întrucât nu ești întrebat de scopul final al creditului. Easy Credit îți respectă intimitatea și îți cere doar să fii un client exemplar.

Dacă dorești să achiziționezi un anumit tip de produs și nu cauți un împrumut de consum clasic o poți face de la partenerii noștri și primești un credit gratuit. Adică întorci doar suma cheltuită pe produse, fără comisioane. Este o oportunitate excelentă pentru familii, dar și oricare persoană fizică sau juridică.

Împrumuturile oneroase sunt alt tip de împrumuturi pe care îl poți solicita. Acestea sunt solicitate, în special, pentru că sunt foarte prietenoase clientului și țin cont de veniturile și circumstanțele aferente. În cazul acesta, ÎCS “Easy Credit” SRL negociază mărimea comisioanelor, în dependență de veniturile și garanțiile oferite de tine. Împreună alegeți condițiile optime și avantajoase ambelor părți și poți fi liniștit de istoria ta creditară.

În dependență de perioada în care dorești să întorci banii, poți cere 3 tipuri de împrumuturi:

  • un împrumut pe termen scurt dacă dorești să scapi de povara creditului în 6 luni sau 12
  • un împrumut pe termen mediu dacă perioada oferită este de la 12 la 24 luni
  • un împrumut pe termen lung, care se încadrează între 24 și 36 de luni

Indiferent de ce credit alegi să împrumuți, Easy Credit îți garantează cele mai bune condiții și deschiderea către nevoile clienților.

Situațiile imprevizibile sau cele planificate de mult timp pot fi mai ușor depășite când ai un partener de încredere. Easy Credit îți înțelege nevoile și grijile, fiind mereu gata să devină acel partener sigur și mereu la timpul potrivit. Acum poți să soliciți un credit mult mai ușor și eficient, cu garanții și abordare prietenoasă și profesională. Nu lăsa lipsa de bani să îți limiteze posibilitățile de îndeplinire a dorințelor, fii curajos și oferă-ți ție mai mult. Fii fericit!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button