fbpx

„Vreau să rămân artistul pe care îl cunoașteți”. Nicolae Botgros se retrage din cursa electorală

Nicolae Botgros, candidat independent pe circumscripția nr. 42 din Cantemir, a anunțat că se retrage din cursa electorală. Artistul a scris pe pagina sa de Facebook că a primit mai multe propuneri importante ce țin de concerte și că nu a analizat bine acest aspect atunci când a decis să se lanseze în politică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nicolae Botgros a menționat în postare că dacă ar fi mers mai departe în campania electorală, ar fi trebuit să renunțe la muzică, decizia fiind una radicală pentru el.

„Zilele trecute mi-au venit mai multe propuneri importante de concerte pentru acest an și m-am trezit în fața unei mari dileme, în situația de a lua în calcul să le refuz, având în vedere noua mea posibilă ocupație, cea de deputat. Ar fi prima dată în viață când aș fi nevoit să refuz concerte, când ceva din viața mea ar fi mai presus sau egal cu muzica. Timp de câteva zile, am fost într-o mare dilemă și am realizat ca va trebui să iau o decizie radicală: muzica sau politica.

Muzica e viața mea! Și oricât de mult mi-aș dori să ajut oamenii dintr-o funcție, ca cea de deputat, eu nu pot renunța la a-i face fericiți prin muzica mea. În același timp, nu aș putea să nu fiu corect cu ei, să ajung deputat, dar în loc să a ma preocup de problemele lor, să fiu la concerte. Când am decis să candidez, nu am analizat suficient de profund acest aspect și nu am realizat că aceste două activități nu pot merge în paralel dacă vrei sa îți faci treaba bine. Privind la munca unor deputați m-am gândit că ai timp suficient să faci și alte activități. Dar eu, dacă aș merge în Parlament, nu aș putea să fiu un astfel de deputat, care face mai multe activități și pe nici una bine”, a scris Botgros.

Artistul urmează să susțină un concert pe 23 februarie și le este recunoscător prietinilor și fanilor săi pentru că îi sunt alături, precizând că va încerca, în calitate de artist, să ducă faima țării peste tot în lume.

După retragerea lui Nicolae Botgros, pe circumscripția nr. 42 rămân să concureze candidații Vasile Lupașcu, Elena Bacalu, Vladimir Țurcan, Elena Damașcan, Constantin Boeștean, Roman Ciubaciuc și Iurie Crăciuneac.

Articole asemănătoare

Back to top button