fbpx

Vrea să se întoarcă acasă pe picioarele lui. Un moldovean, rănit grav într-un accident în România, are nevoie de ajutorul nostru

Pentru că de sărbători toate drumurile duc spre casă, și Ghenadie Varzaru, un locuitor al raionul Hâncești, a pornit din Germania spre familia sa din Moldova. Drumul care ar fi trebuit să-l aducă la cei dragi, însă, i-a devenit cel mai mare dușman.

Moldoveanul a suferit un grav accident rutier în județul Bistrița Năsăud, din România. Acum se află tot acolo, pe patul de spital, fiind operat deja de două ori: la spate și la picioare.

Starea de sănătate este atât de gravă, încât Ghenadie nu poate fi transportat la un alt spital. De aceea, acum are nevoie de o nouă operație care l-ar putea pune pe picioare. Pentru intervenție și reabilitare este nevoie de circa 30.000 de euro, o sumă enormă pentru apropiații săi.

Rudele și familia deja au adunat toți bănuții pe care îi aveau pentru a-l putea ajuta, insuficienți însă. Astfel, aceștia fac un apel către oamenii cu suflet mare, care pot să contribuie cu un ajutor financiar pentru ca tânărul să se poată întoarce acasă pe picioarele lui, acolo unde este așteptat de fiica sa, Mirela, și de soție.

Cei care ăși doresc să-l ajute pe Ghenadie pot dona aici. 

Articole asemănătoare

Back to top button