fbpx

Vor să schimbe scena de concerte pe tribuna din Parlament. Mai mulți artiști, înregistrați la alegerile din februarie

Se pare că pe listele alegerilor parlamentare, care urmează să aibă loc pe 24 februarie curent, am putea avea nume cunoscute nu doar din domeniul politic, juridic sau cel al businessului. Printre cei care vor să ocupe un fotoliu în Legislativ se numără și mai mulți artiști de la noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața de muzică populară Zinaida Bolboceanu, cunoscută pentru concertele prin toate raioanele țării, dar și în România, a anunțat că va candida pe circumscripția uninominală nr. 35 – Căușeni, iar pe lista de partid va fi alături de liderii unioniști, Anatol Ursu, Ion Leașcenco. Pentru a fi înregistrată, Bolboceanu trebuie să adune 250 de semnături.

„O noutate bună! Am depus dosarul de participare în cursa electorală pe circumscripția uninominală nr. 35 Căușeni. Vreau să ajut tinerii unioniști care și-au anunțat candidaturile la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Pentru voi am făcut acest pas! Înainte, spre Marea Unire!”, a menționat aceasta într-un live pe Facebook.

O altă artistă care se vrea deputată este Silvia Grigore. Ea se regăsește în lista Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, pe poziția a 47-a. Silvia Grigore este membru al fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău din iunie 2015.

Tot în Legislativ ar vrea să ajungă și dirijorul Nicolae Botgros. În presă se vehiculează că acesta ar candida pe circumcripția nr. 42 – Cantemir. Informația, însă, nu a fost confirmată oficial de conducătorul orchestrei „Lăutarii”.

Amintim că, acum câteva zile, Botgros, alături de Eugen Doga, și-a arătat susținerea pentru candidatura lui Pavel Filip la parlamentare.

Articole asemănătoare

Back to top button