fbpx

Vor ieși la iveală adevăruri și vor fi rezolvate conflicte. Cele mai importante evenimente astrologice din luna septembrie

Prima lună din această toamnă vine cu răsturnări de situație, dar și cu soluții pentru multe probleme personale, în special acolo unde în ultima perioadă a dăinuit deznădejdea. Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din această lună.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

2 septembrie: Lună Plină în Pești. Toamna începe cu o serie de intersecții karmice. Luna plină, în opoziție cu Soarele, va aduce la iveală anumite adevăruri, însă doar pentru cei care vor dori să le vadă. Fiind în zodia Pești, unele manipulări în masă ar putea funcționa de minune, căci Peștii sunt foarte alunecoși și pot tergiversa realitatea după bunul plac.

5 septembrie: Mercur intră în Balanță. Planeta Mercur în zodia de echilibru guvernată de Venus aduce înțelegere și reconciliere mai ales între persoanele din generații diferite. Sunt avantajate persoanele născute în Balanță, Vărsător, Gemeni, Capricorn și Berbec.

6 septembrie: Venus intră în Leu. Începe o etapă nouă în iubire pentru zodiile de foc (Săgetător, Berbec și Leu), dar și una interesantă la nivel planetar. Apar multe cupluri surprinzătoare în showbiz, de exemplu, iar unii descoperă că vor deveni părinți.

9 septembrie: Marte retrograd în Berbec. Acesta este punctul de cotitură al lunii. Planeta războiului se află în fază retrogradă în zodia de domiciliu și pot avea loc răsturnări de situație din punct de vedere social în special în emisfera nord-estică a planetei.

13 septembrie: Jupiter își reia mersul direct în Capricorn. Marele benefic vine cu o mână de ajutor pentru Capricorni și toți cei care au ascendentul în această zodie de pământ. La nivel planetar, este ziua din care se vor face tot felul de descoperiri, inclusiv unele legate de spațiul cosmic. Unele anunțuri vor face istorie.

21 septembrie: Soarele pătrunde în sectorul Balanței. Soarele luminează Balanțele și aduce o stabilizare a situației tensionate create de Marte retrograd, ale cărui efecte se resimt, dar mai puțin de la această dată.

27 septembrie: Mercur intră în Scorpion. Planeta înțelepciunii îi dă forță Scorpionului, dar asta nu e bine privit de către astrologi. Urmează o perioadă în care oamenii trebuie să fie extrem de atenți, căci unii pot pierde tot ce au agonisit o viață.

29 septembrie: Saturn iese din faza retrogradă din zodia Capricorn. Se încheie o etapă a răului. Saturn, planeta marilor transformări, cele mai multe în viteză și cu o duritate fără asemănare, părăsește sectorul Capricornilor și lasă o rază de speranță în urmă.

Articole asemănătoare

Back to top button