fbpx

video | Zeci de terenuri de joacă, concursuri și premii: Pe 1 și 2 iunie vino împreună cu familia să te distrezi gratuit la Complexul Vatra

Pe 1 și 2 iunie, începând cu ora 10:00, la Complexul Etno Cultural VATRA vă așteaptă două zile de distracții, cu activități pentru toată familia. Timp de 48 de ore trezește-ți și tu copilul din tine, dând startul unei aventuri mult așteptate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în cadrul evenimentului „THE BEST FAMILY TEAM” sunt așteptați toți copiii şi părinții lor la cele mai vesele concursuri și concerte pentru întreaga familie. Programul va cuprinde:

– Concert – Ansambluri de dans și muzică, alături de invitați speciali și multe surprize și concursuri pe Scena Mare.

– Zeci de terenuri de joacă – O serie de zone amenajate pentru copii și părinți: zone pentru copii de: 4-6 ani, 7-9 ani, 10-15 ani.

– Zeci de personaje – Toate mascotele din cele mai populare desene animate și povești vor fi prezente pentru a distra pe fiecare.

– Cea mai activă familie – Jocuri distractive și competitive pentru întreaga familie. Jocurile între părinți și copii consolidează relațiile într-un mod distractiv. Naturalețea jocului ne face să ne simțim în largul nostru. Sunt două zone pline de activități pentru întreaga familie

– CONCURS „Lumea Poveștilor” – Cele mai creative familii, care vor avea curajul să intre în pielea și în hainele personajelor preferate, vor fi premiate pentru cel mai ingenios costum.

– CONCURS „Cei mai voinici pici” – Pe teritoriu vor fi amenajate spații pentru concursurile între copii de 4-6 ani, unde vor concura cei mai voinici pici alături de familiile lor.

Intrarea este GRATUITĂ cu înregistrare în prealabil! Înscrie-te și tu împreună cu familia și prietenii.

Articole asemănătoare

Back to top button