fbpx

video | Zeci de oameni așteaptă să intre la secțiile de votare de la Varnița. Poliția a intervenit pe strada unde sunt amplasate

Și la Varnița zeci de oameni așteaptă să intre în secțiile de votare. Oamenii legii au intervenit pe strada unde sunt amplasate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În preajma birourilor electorale nu se permite deplasarea vehiculelor. Votanții lasă mașinile pe una dintre străzile din preajmă și se deplasează pe jos spre secție.

Deocamdată nu au apărut informații despre eventuale incidente la secțiile pentru transnistreni. Precizăm că acestea au rămas peste 40 la număr, așa cum stabilise anterior Comisia Electorală Centrală.

Au existat dispute în acest sens, iar Curtea de Apel Chișinău a decis ca numărul secțiilor pentru locuitorii din stânga Nistrului să fie micșorat până la 12. Autoritatea electorală a depus ulterior un recurs la Curtea Supremă de Justiție, care i-a dat dreptate.

 

Votează informat! Urmărește ZUGO și pe Telegram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din ziua alegerilor parlamentare anticipate

Articole asemănătoare

Back to top button