fbpx

video | „Viitorul prim-ministru trebuie să fie un primar al Moldovei”. Partidul Șor s-a lansat în campania electorală

Partidul politic Șor s-a lansat astăzi oficial în campania electorală. Liderul formațiunii a ținut un discurs, în care a prezentat principalele priorități de după alegerile din 24 februarie și a promis să poarte responsabilitate pentru realizarea acestora.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ilan Șor, în prezența a aproximativ 1800 de conducători ai organizațiilor primare de partid, a declarat că principalele obiective ale formațiunii sunt majorarea de câteva ori a bugetului, alocațiilor sociale, pensiilor și salariilor, construirea întreprinderilor de stat și a gospodăriilor țărănești colective, introducerea monopolului de stat la importarea diferitor produse precum alcool, produse petroliere și de tutun.

„Oficialii nu trebuie să cheltuie bani pentru călătorii zădarnice. Ei trebuie să devină electricii, ziditorii, constructorii țării lor. Viitorul prim-ministru trebuie să fie un fel de primar al Moldovei, o persoană care de dimineață până seara se va preocupa de problemele oamenilor în teritoriu. Vom începe reconstrucția infrastructurii țării, așa cum a fost în perioada sovietică, planul cincinal în trei ani. Ajunge să pălăvrăgim, ajunge să lenevim. La luptă!”, a declarat primarul degrevat de Orhei, de la tribuna Forumului republican al Partidului politic Șor.

În cadrul evenimentului au fost lansate și câteva melodii, care ar trebui să devină imnuri ale mișcării politice de partid. În același timp, acestea trebuie să unească populația, nu să o divizeze, consideră membrii formațiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button