fbpx

video | Un vlogger moldovean ar fi produs un accident grav în Moscova. Tânărul susține că nu el era la volan

Un vlogger de 25 de ani, originar din Tiraspol, sub pseudonimul Edvard Bil ar fi produs un accident grav pe străzile Moscovei. Impactul ar fi implicat mai multe autorisme, mai precis, cinci la număr.

Potrivit RIA, vehiculul cu care se deplasa tânărul a fost scos de la evidență încă din luna ianuarie. Pentru a evita achitarea amenzilor, individul a instalat pe automobil o plăcuță cu numere de înregistrare falsificate.

De asemenea, în perioada ianuarie – aprilie, vloggerul a acumulat peste 400 de amenzi pentru diverse încălcări ale regulamentului rutier. Ultima încălcare totuși s-a soldat cu un accident în care au fost implicați alți patru șoferi.

Potrivit autorităților din Rusia, în urma impactului doar o persoană s-a ales cu traumatisme. Victima a fost preluată de medici și transportată la spital. Din spusele tânărului moldovean, în momentul coliziunii la volan se afla un prieten de-al lui, iar el a ajuns la locul accidentului doar după ce a aflat despre cele întâmplate.

Veridicitatea celor expuse urmează a fi demonstrată. Actualmente în calitate de apărător s-a propus drept candidat fostul avocat al actorului Mihail Efremov.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button