fbpx

video | „Un proiect cu inspirație” în capitală: Într-un scuar va fi amplasat monumentul unei vioare gigante și se vor face lucrări de reamenajare

Un proiect ambițios urmează să fie implementat la Chișinău – mai exact, în sectorul Râșcani al capitalei. În scuarul de pe strada Kiev, care se află în imediata vecinătate a Liceului Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”, vor fi efectuate mai multe lucrări de reamenajare, și nu numai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lucrările se referă la zona pavată, cât și la zona verde. Pe de altă parte, responsabilii își propun în cadrul inițiativei să amplaseze șapte bănci de odihnă pentru trecători.

Potrivit pretorului sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, proiectul este unul „cu inspirație”. Totodată, autorii acestei idei au mai dezvăluit că ochii chișinăuienilor se vor „bucura” și de o surpriză „melodică” – în scuar va fi ridicată o construcție metalică ce va lua forma unei vioare gigante.

Un anunț în acest sens, dar și o prezentare generală a inițiativei a fost făcută în cadrul unui video publicat de Pretura Sectorului Râșcani, pe pagina oficială de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button