fbpx

video | Un bărbat a fost jefuit în stradă, iar vizitatorul unui local a rămas fără portmoneu. Poliția caută patru suspecți

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani sunt în căutarea a patru tineri, suspectați de comiterea infracțiunilor de jaf și furt. Oamenii legii solicită cetățenilor care i-au recunoscut să-i informeze despre acest fapt. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz a avut loca la intersecția străzilor N. Iorga și A. Șciusev, unde doi tineri au deposedat în mod deschis un bărbat de 35 de ani de două telefoane mobile, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei constituie 42.500 de lei. Ulterior, în cadrul investigațiilor, s-a stabilit că indivizii au stat într-un local, fiind surprinși de camerele de supraveghere.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani. Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de telefon 078 161 152.

Al doilea caz a avut loc într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare, unde alți doi indivizi, profitând de neatenția victimei, i-au sustras portmoneul în care se aflau bani în sumă de 4500 de lei și actele de identitate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune pentru care legea prevede amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani. Dacă dețineți înformații despre locul aflării indivizilor din imagine, poliția vă îndeamnă să sunați la 060463749.

Articole asemănătoare

Back to top button