fbpx

video | Un autocar cu 44 de moldoveni ar fi luat foc în timp ce mergea: „Când am deschis ochii, am văzut fum, lumea nu știa pe unde să iasă”

Un autocar care transporta 44 de moldoveni la mare, pe ruta Chișinău – Mangalia, ar fi luat foc în timp ce mergea. Cazul a avut loc în noaptea de 31 iulie către 1 august, iar unul dintre pasageri a povestit întreaga întâmplare tragică prin care ar fi trecut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cursa era efectuată de o firmă privată, iar – în urma celor întâmplate – nimeni nu ar fi avut de suferit. Pasagerul care a istorisit pe Facebook cum a avut loc totul a dezvăluit că autocarul a făcut două opriri din cauza unei defecțiuni.

„Aproximativ în jurul ore 05:00, în apropiere de localitatea Tecuci, autocarul a oprit, eu crezând ca poate mai ia pe cineva spre Constanța, de fapt – nu, autocarul s-a stricat și se pare că avea o problemă destul de mare și periculoasă pentru siguranța tuturor acelor pasageri – printre care mame cu copii, studenți, sau oameni în vârstă. Se pare că era o problemă la motor – fiind tot ud tot de motorină, iar prin partea de jos a autocarului se vedea cu ochiul liber cum picura motorina (…). Cu frica în sân și cu speranța că vom ajunge toți vii și nevătămați la Constanța, am urcat în autocarul „reparat” – de altfel – cu sârma și ciocanul. Cred că am mers vreo 30 de minute până în momentul când în salonul autocarului se simțea un miros înțepător de motorină, practic era imposibil de respirat normal. „REPEDEEEE, TOȚI IEȘIM AFARĂ, S-A APRINS!!!” a strigat unul dintre șoferii autocarului”, mărturisește pasagerul.

Pentru a putea obține o reacție oficială în acest caz, reportera ZUGO a contactat compania care a operat cursa. O reprezentantă ne-a comunicat că vom putea reveni cu un apel peste câteva ore, atunci când ne va face legătură cu directorul companiei.

Vom continua să urmărim cazul și, în cazul unor reacții sau informații adiționale, vom reveni cu detalii.

Vezi întreaga declarație a pasagerului în postarea de mai jos:

Articole asemănătoare

Back to top button