fbpx

video, ultima oră | Declarațiile fracțiunii PSRM după întrevederea cu Maia Sandu: „Cei cu diplome Harward au adus țara în stare jalnică”

Fracțiunea parlamentară PSRM a avut o întrevedere cu Maia Sandu. Aceștia acuză oficiala că ar fi încălcat acordul dintre socialiști și ACUM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Referindu-se la proiectul prin care șefa Executivului intenționează să înainteze o listă de candidați pentru funcția de procuror general, aceștia spun că este o faptă mișelească. Așadar, conform lor, schimbarea regulilor jocului este o modalitate asemănătoare cu cele a le lui Plahotniuc și Filat.

„A desconsiderat întreaga echipă a PSRM. Au fost puse foarte multe întrebări față de dumneaei. Noi nu suntem cu diplome Harward, dar cei cu diplome Harward au dus țara în stare jalnică. Vrem să dăm un aport la scoatere țării din această stare. După o oră și 30 de minute i-am spus doamnei prim-ministră că vrem să păstrăm această coaliție și să mergem împreună înainte. Însă pe noi ne-au desconsidera. Unica cale de ieșire din această situație este să retragă acest proiect prin care și-au angajat răspunderea”, spun membrii fracțiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button