fbpx

video | „Trei consumatori de droguri și șapte membri ai altor partide”. Cavcaliuc, despre persoanele care comentează negativ pe internet

Gheorghe Cavcaliuc nu este deloc deranjat de comentariile negative care apar sub mai multe postări cu sau despre el. Ba mai mult, liderul PACE a și făcut o analiză a persoanelor care au lăsat comentarii răutăcioase la anunțul că urmează să fie invitatul unei emisiuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rezultatele sale arată că trei din cei care comentează sunt consumatori de droguri, șapte dintre ei sunt membri ai altor partide, cinci sunt persoane cu conturi false și doar șase utilizatori sunt „reali, neafiliați politic”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4.

„Noi am făcut o analiză, dacă tot vorbim că suntem profesioniști și știm ce facem și cum facem. Din comentarii la postarea pe care ați pus-o, trei comentarii le fac persoane care sunt consumatori de droguri și vă dați seama de ce ei au față de mine această atitudine.

Șapte persoane sunt membri ai altor partide, puși special să facă fonul negativ asupra concurenților electorali. Cinci sunt conturi false care nu au fotografii, dar au niște avatare acolo și floricele și doar șase persoane care au scris mesaje negative și sunt oameni reali cu istorii reale și nefliiați politic”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Totodată, fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție a declarat că poate chiar sunt oameni cărora le datorează anumite explicații și la un moment dat le va oferi, însă până atunci nu se va lăsa intimidat de comentariile de pe internet.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button