fbpx

video | „Te iubesc la infinit”: În prima zi de primăvară, militarii din Armata Națională le-au trimis mamelor mărțișoare

În acest an, prima zi de primăvară a adus bucurie în familiile militarilor din Armata Națională. Aceștia au trimis mamelor mărțișoare confecționate cu propriile mâini, dar și scrisori, în care le mulțumesc pentru că le-au dat viață. 

Momentul în care angajații le scriu mamelor a fost surprins într-un clip video publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.

„Dragă mamă, eu feciorul tău, căruia cu 20 de ani în urmă i-ai dat viață, îți scriu aceste rânduri într-un moment de liniște, un moment în care armele tac”, a transmis unul dintre militari.

Apărătorii țării le-au mulțumit iubitelor mame pentru dragostea necondiționată, sprijinul și îndrumarea pe care au primit-o mereu.

„Primește în dar acest mărțișor pe care l-am confecționat cu mult drag. Purtându-l la piept, el îți va aminti de mine. Te iubesc la infinit și aștept să te strâng în brațe cât mai curând”, a fost mărturisit într-o altă scrisoare.

Urmărește fapta frumoasă în clipul video de mai jos:

Articole asemănătoare

Back to top button