fbpx

video | „Starea de urgență nu l-a putut ține acasă”. Un șofer beat, surprins de polițiști cum merge haotic cu mașina pe o stradă

Astăzi, în jurul orei 12:00, inspectorii Companiei Escortă și Misiuni Speciale au depistat pe șoseaua Hâncești, la intersecție cu strada Sihastrului din Chișinău, cum șoferul unui automobil a neglijat semnalul de interzicere a semaforului, deplasându-se haotic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imediat, ofițerii de patrulare au solicitat conducătorului auto să oprească mașina, însă cerințele legale ale polițiștilor au fost ignorate.

Solicitându-i repetat să oprească automobilul, deoarece punea în pericol participanții la traficul rutier, acesta și-a continuat drumul. Ulterior, în localitatea Molești din raionul Ialoveni, automobilul a fost stopat.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 46 de ani, domiciliat în raionul Soroca. Fiind testat alcoolscopic, s-a constatat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,49 mg/l. Șoferul a fost condus la Inspectoratul de poliție Ialoveni pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește tuturor conducătorilor auto că șofatul în stare de ebrietate este strict interzis.

Articole asemănătoare

Back to top button